Onze vaardigheden

Maximale controle en kwaliteit gegarandeerd

Wij kiezen voor een totaalaanpak

Bij Metaalwerken Commeyne hanteren we een totaalaanpak voor al uw metaalbewerkingsbehoeften, waarbij we streven naar maximale controle en kwaliteit door zoveel mogelijk processen intern uit te voeren.

Door het intern uitvoeren van het merendeel van onze processen kunnen we nauwlettend toezicht houden op elk aspect van het productieproces. Dit stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit te waarborgen, de doorlooptijden te verkorten en flexibiliteit te bieden aan onze klanten.

Ontdek onze vaardigheden

Ontwerp

Bij Metaalwerken Commeyne maken we gebruik van Solidworks Premium om al onze ontwerpen in 3D te creëren. Dankzij deze geavanceerde software kunnen we elk project tot in de kleinste details visualiseren. De visualisaties die hieruit voortkomen,  bieden  onze klanten een duidelijk beeld van het eindelijke resultaat. Bovendien geeft het klanten de kans om eventuele wijzigingen aan te brengen voordat het productieproces van start gaat.

Plaatbewerking

Met onze CNC-plasma kunnen we nauwkeurig platen van 3000 x 1500 mm snijden, met een dikte van maximaal 20 mm. Voor het knippen van platen tot een dikte van 6 mm en een lengte van 3 m vertrouwen we op onze plaatschaar. Met onze vijfassige CNC-plooibank kunnen we tot 175 ton plooien.

Lassen

 Onze werkplaats is uitgerust met halfautomatische en TIG-lasposten, samen met verschillende Siegmund-lastafels en toebehoren. Bovendien beschikken we over een halfautomatische zaagmachine met digitale aanslag voor het op maat zagen van materialen, evenals een profielwals. 

Draaien en frezen

Onze vaardigheden strekken zich ook uit tot draaien en frezen. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaats met een draaibank en freesmachine kunnen wij aan al uw bewerkingsbehoeften voldoen.

Transport

Naast onze uitgebreide capaciteiten op het gebied van metaalbewerking, verzorgen wij tevens ons eigen transport. Hierdoor kunnen we efficiënt en betrouwbaar leveren.

Als u interesse heeft in een van onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Scroll naar boven