Over ons

Wat begon als een gedeelde passie tussen vader en zoon, is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende onderneming, met Bo Commeyne als drijvende kracht.

Metaalwerken Commeyne richt zich specifiek op bedrijven die op zoek zijn naar op maat gemaakte metalen constructies voor industriële toepassingen, evenals professionals die een nauwkeurig maatwerk vereisen om hun projecten te realiseren.

Of het nu gaat om een groot of klein project, elk project krijgt de zorg en aandacht die het verdient. Bovendien gaan we geen uitdaging uit de weg, of het nu een complexe of unieke metaalconstructie betreft. Dit maakt ons de ideale partner voor uw onderneming.

Binnen Metaalwerken Commeyne dragen we de waarden kwaliteit én service hoog in het vaandel.

Innovatieve oplossingen

Uw tevredenheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en denken actief met u mee. Samen vinden we steeds de meest geschikte oplossingen voor uw uitdagingen. 

Bovendien helpen wij graag om uw ideeën tot leven te brengen met behulp van onze geavanceerde 3D-tekeningen. Hierdoor kunt u uw project visualiseren vóór de productie, wat u in staat stelt eventuele aanpassingen door te voeren voordat het productieproces begint.

Ongeëvenaarde kwaliteit

Door zoveel mogelijk in onze eigen werkplaats uit te voeren, waarborgen we de kwaliteit en kunnen we flexibel inspelen op veranderingen. Als bepaalde aspecten van uw project buiten onze expertise vallen, werken we samen met betrouwbare partners. Deze zorgvuldig geselecteerde bedrijven delen onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Bij Metaalwerken Commeyne gaan we verder dan alleen metaalbewerking; we bieden op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten op uw visie.

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Scroll naar boven